Media - Brochures
 
BANDACAYA GROUP
WISMA BANDACAYA


NO.45, Lorong Sanggul 1F,
Bandar Puteri, 41200 Klang,
Selangor Darul Ehsan.
     
Tel : +603 - 5162 8228
Fax : +603 - 5162 8338
Email : sales@bandacaya.com
     
HOTLINE: 1300 88 8283
newsArchive events tabJomBersedekah bandacayaActivities
Purple Ocean Strategy - Brochures
   
  PREPARE FOR CHANGE (BERSEDIA UNTUK BERUBAH) - Publishing Soon
 

Menurut Tan Sri, sektor pembangunan telah berubah dengan drastik. Pembeli rumah pada hari ini, terutamanya golongan muda mempunyai citarasa berbeza apabila membeli rumah. Mereka tidak lagi mahu reka bentuk rumah traditional, jadi pemaju perlu inovatif dengan menukar konsep setial perumahan yang dibina. Beliau berkata, "Strategi Bandacaya Group, sejajar dengan moto "Kami Membina Kelainan'. (more...)

   
 
     
 
  UMBRELLA SYSTEM (SISTEM PAYUNG) - Publishing Soon
 

Objektif utama sistem payung adalah untuk menjaga kepentingan pelanggan. Misalnya, ia adalah amalan biasa bagi kebanyakan pemaju tidak mengembalikan yuran tempahan apabila pelanggan membatalkan tempahan mereka. Dalam situasi ini, Bandacaya pula komited untuk menawarkan pelanggan bayaran balik penuh kepada mereka jika membatalkan. Di samping itu, Bandacaya juga menerbitkan satu buku panduan kepada pembeli atau bakal pembeli rumah untuk memastikan proses membeli rumah yang telus untuk pelanggan.

   
 
     
 
  REFORMATION (REFORMASI) - Publishing Soon
 

Reformasi dalam erti kata ini tentang adalah membuat perubahan untuk kekal di hadapan persaingan. Contoh terbaik adalah apabila Bandacaya memperkenalkan rumah yang bersepadu dengan konsep kehidupan resort yang telah terbukti menjadi popular dikalangan pelanggan. Tan Sri merasakan bahawa ia juga amat penting bagi kakitangan syarikat dan bahagian pengurusan untuk meningkatkan kemahiran mereka disamping menambahkan pengetahuan terkini dalam industri berkaitan. (more...)

   
 
     
 
  PRICE (HARGA) - Publishing Soon
 

Mengenakan harga yang berpatutan juga memainkan peranan penting dalam menjaga reputasi syarikat. Beliau berkata, jika harga yang terlalu rendah, pembeli rumah berkemungkinan besar mendapati rumah yang dibeli kurang bermutu kerana pemaju cuba untuk mengurangkan kos dengan menggunakan bahan berkualiti rendah. (more...)

   
 
     
 
purpleOceanStrategy_E   LIFESTYLE (GAYA HIDUP) -Date Published: 11 July 2014
 

Beliau menegaskan bahawa pembeli rumah Bandacaya rata-rata mereka adalah berumur lingkungan bawah 35 tahun yang menitik beratkan gaya hidup moden dan selesa. Oleh itu, Bandacaya sentiasa memberi konsep yang baru, ini termasuk pengenalan sistem akses pintu biometrik untuk beberapa projek-projek syarikat. Inovasi seumpama ini adalah penting dalam memenuhi permintaan pembeli rumah yang ingin mencari sesuatu yang berbeza daripada biasa.

   
 
     
 
purpleOceanStrategy_E   EVOLUTION (EVOLUSI) - Date Published: 27 January 2014
 

Tan Sri percaya bahawa, dari semasa ke semasa, syarikat perlu untuk menilai produk dan proses perniagaan unutk memastikan bahawa ia memenuhi piawaian antarabangsa. Untuk ini, Bandacaya adalah satu-satunya pemaju di Malaysia yang dianugerahkan ISO 9001:2000 KUALITI PERNGURUSAN dan ISO 14001:2004 SISTEM PERNGURUSAN SEKITAR

   
 
 
 
Copyright © Bandacaya Group All rights reserved. All rights reserved.